Loop 20 km voor Cleane Kleren!

Hou jij van een sportieve uitdaging? Dan heb je misschien zin in de 20 km door Brussel op 27 mei! Sluit je aan bij het #cleaneklerenteam en stel jouw sportieve prestatie in het teken van #cleanekleren. Bij ons geniet je van heel wat voordelen: wij zorgen voor je inschrijving, je rugnummer, een comfortabel en clean loopshirt, een warm onthaal op 300 meter van de start, een bewaakte bewaarplaats voor je spullen, bevoorrading, een nette douche en een broodje achteraf. Klinkt als muziek in de oren, toch? Het enige wat jij op 27 mei moet doen, is lopen ;-)

 

Op zondag 27 mei gaat de 39ste editie van de 20 km door Brussel door. Een populaire loopwedstrijd, waaraan Wereldsolidariteit al jarenlang deelneemt met honderden enthousiaste lopers. Dit jaar lopen we voor #cleanekleren. Concreet houdt dit in dat onze lopers sponsorgeld inzamelen voor onze partners die strijden voor betere arbeidsomstandigheden voor de kledingarbeidsters.

Ook jij kan meedoen! Inschrijven kan nu meteen, via deze link.
Deelnemen kost 30 euro, over te maken op het rekeningnummer van Wereldsolidariteit: BE 09 7995 5004 4057. Graag met de mededeling: inschrijving 20 km + naam + voornaam.

Nog vragen? We horen ze graag. Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.