Tim Lowagie gaat 50 keer de Kemmelberg op voor #cleanekleren

De Kemmelberg is die prachtige bult in het West-Vlaamse landschap. Tim Lowagie wil op 31 maart 2018 minstens 30 keer de berg beklimmen. Hij laat zich sponsoren en deze opbrengst gaat naar cleane kleren. Over echte toewijding gesproken... 

 

Tim Lowagie leerde #cleanekleren kennen via de Facebook-pagina van Philippe Gilbert, het boegbeeld van onze campagne in 2017. Tim herkende meteen de verontwaardigd van onze kampioen van de Ronde Van Vlaanderen. Ook hij voelt al een tijdje het gebrek aan "cleane sportkleren", en beslist zich fysiek in te zetten om hier verandering in te brengen. Op zaterdag 31 maart 2018, mits gustige weersomstandigheden, gaat Tim de Kemmelberg op om kledingarbeidsters in Azië te helpen aan een leerbaar loon & veilige werkomstandigheden. Wil jij zijn nobele actie ondersteunen? Neem een kijkje op Dono.be & sponsor de Kemmelberg challenge. 

Wil je meer weten over deze toffe gast? Lees het artikel in Het Nieuwsblad waarin Tim Lowagie zijn actie uitlegt. En volg hem op Facebook voor live-updates op de dag zelf. 

* Tim slaagt erin om op 31 maart 2018 de berg 50 keer (!) te beklimmen. Dit is een indrukwekkende prestatie. Hij zamelde tussen de 4000 - 5000 euro in voor #cleanekleren. Wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn inzet en prestatie. Tim Lowagie is een inspiratie!