Petitie

De petitie is afgelopen

 

Maar liefst 46.275 personen hebben hun eis voor schone kleren laten horen. De roep om betere arbeidsomstandigheden voor kledingarbeiders klinkt luider dan ooit.

Met deze handtekeningen onder de arm en een gigantische megafoon op onze schouder trokken we naar de minister van Werk, Kris Peeters.

Uiteraard stopt het hier niet. #cleanekleren blijft voor en achter de schermen strijden voor een wet die bedrijven verplicht aan ketenzorg te doen. Ook jij kan hierbij helpen, door schone kleren te kopen en vragen te blijven stellen in je kledingwinkel

 

Ik steun jullie ploeg wie steunt de mijne

IK STEUN JULLIE PLOEG WIE STEUNT DE MIJNE?

Een supporterstruitje is om in te kaderen. Je koestert het. Je hebt er dan ook veel voor betaald. Maar wist je dat de ploeg kledingarbeidsters in Azië die jouw truitje maakt, dat doet voor een hongerloon waarvan ze amper kunnen leven? Dit moet veranderen.

#cleanekleren strijdt voor én achter de schermen voor een wet die bedrijven verplicht deze kledingarbeidsters betere arbeidsomstandigheden te bieden. Ook jij kan hierbij helpen. Door schone kleren te kopen en vragen te stellen in je kledingwinkel.

Test

TEKEN DE PETITIE

De kans is groot dat je sporttruitje in onmenselijke omstandigheden is gemaakt. Daar kan jij, heel makkelijk, iets aan veranderen.

 

Bedankt test

Bedankt!

Hoe meer handtekeningen, hoe harder we sportmerken duidelijk maken dat wij als consument schone kleren belangrijk vinden. En hoe sneller zij er iets aan zullen doen.

Help ons nog meer handtekeningen te verzamelen. Deel je unieke cleane shirt (zie rechts/onder) met je vrienden en roep hen op om ook te tekenen.

 

Ik teken voor cleane kleren