Test

TEKEN DE PETITIE

De kans is groot dat je sporttruitje in onmenselijke omstandigheden is gemaakt. Daar kan jij, heel makkelijk, iets aan veranderen.

 

Petitie

Ik teken nu

Waarom een petitie?

Sportkleren worden aan de andere kant van de wereld gemaakt. En dat gebeurt nog veel te vaak onder onmenselijke omstandigheden. Kledingarbeidsters moeten overleven met een hongerloon en werken veel te lange uren in een onveilige omgeving. We gaan er van uit dat onze sportploegen clean zijn. Waarom verwachten we dan niet hetzelfde van onze sportkleren?

Met de #cleanekleren campagne gaan we in constructieve dialoog met sportmerken. Maar dat lukt ons enkel met jouw hulp! Deze merken zullen pas gehoor geven aan verandering als de klant dit ook effectief vraagt. Teken daarom mee voor #cleanekleren en moedig je familie & vrienden aan om dat ook te doen. Zo trekken we samen sportmerken over de streep om schone kleren te produceren.

Bedankt test

Bedankt!

Hoe meer handtekeningen, hoe harder we sportmerken duidelijk maken dat wij als consument schone kleren belangrijk vinden. En hoe sneller zij er iets aan zullen doen.

Help ons nog meer handtekeningen te verzamelen. Deel je unieke cleane shirt (zie rechts/onder) met je vrienden en roep hen op om ook te tekenen.

 

Ik teken voor cleane kleren

Ik steun jullie ploeg wie steunt de mijne

IK STEUN JULLIE PLOEG WIE STEUNT DE MIJNE?

Een supporterstruitje is om in te kaderen. Je koestert het. Je hebt er dan ook veel voor betaald. Maar wist je dat de ploeg kledingarbeidsters in Azië die jouw truitje maakt, dat doet voor een hongerloon waarvan ze amper kunnen leven? Dit moet veranderen.

Geef de voorzet voor een leefbaar loon en een veilige werkplek voor kledingarbeidsters en teken de petitie. Moedig ook je vrienden & familie aan en doe mee aan tal van acties om te helpen. Zo trekken we sportmerken over de streep om schone kleren te produceren.