Fair fashion is een belangrijk onderwerp. Kledingarbeidsters werken veel te lange uren in gevaarlijke omstandigheden aan ondenkbaar lage lonen. Hier kan enkel verandering in komen als we erover spreken. Jij kan ons helpen door #cleanekleren te delen met je familie, vrienden, kennissen,... 

De #cleanekleren campagne wil in constructieve dialoog gaan met sportmerken en ervoor zorgen dat zij fair fashion produceren. Echter, dat lukt ons enkel met jouw hulp. Deze merken zullen pas gehoord geven aan verandering als de klant dit ook effectief vraagt. Daarom hebben wij de vragenkaart ontwikkeld.

Je kan zelf een sportactiviteit organiseren. Ben je niet zo sportief maar toch #cleanekleren-supporter? Een sporter sponsoren kan ook altijd.

Wil je helpen? Dat kan met een gift. Met jouw steun strijden onze partners voor een hoger loon en veilige werkomgeving voor kledingarbeidsters. 

Wij organiseerden verschillende activiteiten en initiatieven waaraan jij kon deelnemen. Maar er zijn ontelbare mogelijkheden om #cleanekleren te helpen. Laat je inspireren door de lijst hieronder en verras ons met jouw manier van steun. 

Geef jij eind 2018 ook alles voor #cleanekleren met een Music for Life-actie? Da's fantastisch, dank je wel. Zo geef je kledingarbeidsters waar ze recht op hebben. Info en inspiratie vind je hier.