Fair fashion is een belangrijk onderwerp. Kledingarbeidsters werken veel te lange uren in gevaarlijke omstandigheden aan ondenkbaar lage lonen. Hier kan enkel verandering in komen als we erover spreken. Jij kan ons helpen door #cleanekleren te delen met je familie, vrienden, kennissen,... 

De #cleanekleren campagne wil in constructieve dialoog gaan met sportmerken en ervoor zorgen dat zij fair fashion produceren. Echter, dat lukt ons enkel met jouw hulp. Deze merken zullen pas gehoord geven aan verandering als de klant dit ook effectief vraagt. Daarom hebben wij de vragenkaart ontwikkeld.

Een voetbalpronostiek voor #cleanekleren, kan geld inzamelen nóg leuker zijn?

“Wie wint het WK voetbal 2018 in Rusland?” Wij nodigen jou uit om een gok te wagen voor #cleanekleren en (een deel van) de opbrengst over te maken aan Wereldsolidariteit.

Wij organiseren verschillende initiatieven waaraan jij kan deelnemen. Je kan ook zelf een activiteit organiseren. Ben je niet zo sportief maar toch #cleanekleren-supporter? Een sporter sponsoren kan altijd. Lees hier de initiatieven en laat je motiveren.

Wil je helpen? Dat kan met een gift. Met jouw steun strijden onze partners voor een hoger loon en veilige werkomgeving voor kledingarbeidsters. 

Wij organiseren verschillende activiteiten en initiatieven waaraan jij kan deelnemen. Maar er zijn ontelbare mogelijkheden om #cleanekleren te helpen. Laat je inspireren door de lijst hieronder en verras ons met jouw manier van steun. 

Music For Life is al lang geen onbekende meer. Ook dit jaar kan je een Music For Life Actie opzetten ten voordele van #cleanekleren! Onder het motto "alles geven voor #cleanekleren" kan je kledingarbeidsters zoals Tahra een loon geven waar ze recht op hebben.