Music For Life

Music For Life is al lang geen onbekende meer. Nieuw is dat je dit jaar een Music For Life Actie kan opzetten ten voordele van #cleanekleren! Onder het motto "alles geven voor #cleanekleren" kan je kledingarbeidsters zoals Tahra een loon geven waar ze recht op hebben.

 

Tahra werkt in een kledingfabriek in Cambodja en maakt sportkleren van Nike, Puma en Adidas. Ze geeft alles voor haar job en zwoegt zeven dagen op zeven, in onmenselijke omstandigheden, in ruil voor een hongerloon. Op één dag verbruikt ze evenveel calorieën als een sporter die een marathon loopt. Bekijk het filmpje.

Ook jij kan alles geven voor #cleanekleren: doe mee met Music For Life en organiseer je eigen activiteit. Zo steun jij vakbonden in Azië die vechten voor de rechten van kledingarbeidsters zoals Tahra. Binnenkort kunnen wij jou mooi materiaal aanbieden om je activiteit vorm te geven.

Nu al vragen? Neem gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.