Sport voor #cleanekleren

Hou jij wel van een sportieve uitdaging? Dan kan je via Wereldsolidariteit en haar campagnepartners deelnemen aan één van de sportevenementen die in 2018 voor #cleanekleren worden georganiseerd. Of je start gewoon je eigen sportactiviteit voor #cleanekleren, ook dat is mogelijk!

 

Ontdek alvast op welke bestaande sportevenementen we met een team van Wereldsolidariteit zullen deelnemen voor #cleanekleren en sluit aan bij een evenement naar jouw keuze!

 
Sport mee met ons en geniet van onze leuke omkadering voor de sporters. Wij zorgen ervoor dat jij goed kan sporten! Ook krijg je van ons een leuk verwenpakket. Aan jou vragen we dat je je door vrienden en familie laat sponsoren voor #cleanekleren.  De opbrengst van alle sportprestaties gaat naar kledingvakbonden in Cambodja, Bangladesh en Indonesië. Zij komen op voor de kledingarbeidsters daar en ijveren voor een hoger loon, een betere sociale bescherming, een veiligere werkplek, enz... Benieuwd naar de inhoud van ons verwenpakket? Zamel minimaal 25 euro sponsorgeld in voor jouw sportactiviteit, en het is helemaal van jou… Ook de sponsors leggen we in de watten: vanaf 40€ ontvangen ze een fiscaal attest.

Laat je sponsoren via dono.be !

Loop je niet graag de deuren van je familie en vrienden plat met sponsorblad en portemonnee? Dan hebben wij een leuk alternatief voor jou: op dono.be kan je als sporter eenvoudig aansluiten bij ons evenement. Vervolgens kan je via mail of sociale media aan je vrienden en familie laten weten dat jij loopt voor #cleanekleren, en hier steun voor zoekt. Je vrienden en familie kunnen jou dan rechtstreeks sponsoren via dono.be (= een veilig online betaalplatform). En jij kan opvolgen wie jou steunt! Meer info hierover vind je in deze handleiding.

Organiseer je eigen sportactiviteit voor #cleanekleren

Je kan natuurlijk ook altijd zélf een sportactiviteit organiseren ten voordele van #cleanekleren. Zo kan je bv. een bestaande sportactiviteit in het teken stellen van #cleanekleren, maar je kan ook een nieuw initiatief ondernemen. Je kan vragen aan de deelnemende sporters om zich te laten sponsoren of een extra euro te betalen voor deelname, maar je kan ook aan de supporters vragen om een duit in het zakje te doen voor #cleanekleren. Waarom geen drankjes verkopen tvv #cleanekleren bv?  Laat ons zeker weten wat je organiseert, dan kunnen wij je initiatief bekend maken! Je kan je initiatief ook altijd zelf aankondigen op dono.be of je kan aan ons vragen om dit in jouw plaats te doen. Lees de handleiding

Heb je nog vragen over hoe je dit best aanpakt? Neem gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 02/246.36.79