20 km Brussel - 27/05/2018

Loop jij op 27 mei de 20 km door Brussel voor #cleanekleren? Sluit je aan bij ons team en geniet van heel wat voordelen. In ruil voor je gesponsorde kilometers, verlossen wij je van alle stress. We zorgen voor je rugnummer, een clean loopshirt, een onthaal op 300 meter van de start, een bewaakte bewaarplaats voor je spullen, bevoorrading, een douche en een broodje achteraf.

 

Deze 39ste editie van de 20 km door Brussel gaat jouw sponsorgeld integraal naar onze partnerorganisaties in Bangladesh, Cambodja en Indonesië. Zij strijden voor betere arbeidsomstandigheden en betaalbare gezondheidszorgen voor kledingarbeidsters.

Inschrijven

Inschrijven doe je via deze link. Deelnemen kost € 30. Dit bedrag omvat het officiële inschrijvingsgeld van € 25 én € 5 voor de omkadering. (= onthaal, opbergruimte, broodje, douches, bevoorrading, T-shirt).
Je deelnamegeld betaal je op het rekeningnummer van Wereldsolidariteit: BE 09 7995 5004 4057. 
Graag vermelden bij je overschrijving: Inschrijving 20 km – VOORNAAM + NAAM

Opgelet, op 15 maart sluit de organisatie van de ‘20 km’ de voorinschrijvingen af en is inschrijven even niet meer mogelijk. Vanaf 24 maart kan het opnieuw, via deze link. Kies ook dan zeker voor ‘sluit aan bij groep Wereldsolidariteit’.

Inzamelen sponsorgeld

Sponsorgeld inzamelen kan met dit sponsorblad.
Je kan ook gebruik maken van het online giftenplatform wereldsolidariteit.dono.be. Enkele voordelen van een dono-profiel:

  • personaliseer je profiel met een foto en een leuke boodschap,
  • ontvang een berichtje telkens als iemand jou sponsort,
  • cash geld bijhouden hoeft niet,
  • Voordeel voor je sponsors: wij sturen een bedankje en bezorgen een fiscaal attest dat recht geeft op belastingvermindering voor giften vanaf 40€.

Nog vragen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.