Zet je in

Wij organiseren verschillende initiatieven waraan jij kan deelnemen. Daarbij kunnen jij en je team ook zelf een (sport)activiteit organiseren.

Ben je minder actief ingesteld maar wel een #cleanekleren-supporter? Geen probleem, dan kan je ook een sporter sponsoren. Lees hier alles over de initiatieven en laat je motiveren. 

 

Initiatieven voor #cleanekleren

Ontdek hier welke initiatieven wij organiseren en sluit aan bij je favoriet

Doe je mee? Wij zorgen voor een leuke omkadering. Zoals je hieronder kan lezen is er een leuke manier om aan je familie en vrienden te vragen je inspanningen te sponsoren. Je sponsorgeld gaat naar vakbonden in Cambodja, Bangladesch en Indonesië die opkomen voor hogere lonen en een veilige werkomgeving voor kledingarbeidsters. Als je minimaal € 25 sponsorgeld inzamelt apprecieren wij dat zo enorm dat je van ons een verwenpakket of drankje krijgt. Veel succes! 

 

Organiseer een (sport)activiteit voor #cleanekleren

Jij en je team kunnen ook zélf een (sport)activiteit organiseren ten voordele van #cleanekleren. Zo kan je bijvoorbeeld één van jullie bestaande sportactiviteiten in het teken van #cleanekleren stellen, of je kan ook een nieuw initiatief ondernemen.

Laat de deelnemende sporters een extra euro voor deelname betalen en/of laat jou en je team sponsoren door de supporters (lees hier verder hoe). Daarbij kan je ook hapjes en drankjes ten voordele van #cleanekleren verkopen tijdens de actie. 

Laat ons zeker weten wat je organiseert en wij zullen het initiatief bekend maken. 

Heb je nog vragen over hoe je dit best aanpakt? Neem gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 02/246.36.79

De opbrengst van je actie is welkom op de giftenrekening van Wereldsolidariteit:

VDK BE41-8900-1404-3510

Bic: VDSPBE91

Graag met vermelding: opbrengst *naam van je actie* + naam van je groep.

 

Sponsor of laat je sponsoren voor #cleanekleren via Dono

Wil je helpen maar heb je geen zin of tijd om hier actief mee bezig te zijn? Of wil je jouw activiteit net bekend maken en laten sponsoren? Dan is Dono.be het platform voor jou. 

Je kan hier enerzijds zeer gemakkelijk een initiatief kiezen en jouw steun geven door een bijdrage te doen. Anderzijds kan je ook heel makkelijk een activiteit aanmaken om zo via sociale media je vrienden en familie te laten weten dat je iets onderneemt voor #cleanekleren en daar steun voor zoekt. 

Dono is een zeer veilig en gebruiksvriendelijk platform. Meer informatie vind je op de website of in deze handleiding. Wil je toch liever met papier te werk gaan, dan voorzien wij voor jou een sponsorblad.